Wat kost kunstgras?

Wat kost kunstgras?

Eén prijs op kunstgras kleven, een mission impossible door het uitgebreide aanbod op de markt. Het resultaat zijn zeer uiteenlopende producten die qua prijs variëren naargelang de toepassing en de samenstelling. Het voordeel: u kan met elk budget een grastapijt kopen.

Kunstgras goedkoop?

De kunstgras prijzen worden bepaald door een aantal factoren:

  • Samenstelling van het grastapijt
  • Hoogte & dikte van de vezels
  • Backing (= zwarte onderlaag)

Afhankelijk daarvan schommelen de kosten van kunstgras tussen € 5 en € 55/m², exclusief plaatsingskosten. Een groot verschil, zowel wat kosten als kwaliteit betreft. En dat laatste vinden we bij Art Grass heel belangrijk. Daarom zijn al onze grastapijten gemaakt van oerdegelijke monofilamentvezels en uitgebreid getest én goedgekeurd. Optimale kwaliteit voor een natuurlijke look en jarenlange levensduur gegarandeerd.

wat kost kunstgras

Grasgroen totaalplaatje

De totale kunstgras prijs is natuurlijk eveneens afhankelijk van het aantal m² dat u nodig heeft. Maar ook de vorm van uw ontwerp speelt een cruciale rol. Bij een rechthoekige tuin is het snijverlies tenslotte veel kleiner dan bij een ovaal. Aspecten waar u rekening mee kan houden bij het ontwerp van uw project.

Benieuwd hoeveel m² kunstgras u nodig heeft? Bereken het eenvoudig.

 

goedkoop kunstgras

What else?

Naast de keuze van het grastapijt draagt ook de juiste ondergrond bij aan de kwaliteit van uw project. Een egale en waterdoorlatende ondergrond zorgt immers voor een mooie en degelijke fixatie van uw grasmat. Breng bovendien op de chape geotextiel aan voor een geluiddempend en onkruidwerend effect.

De berekening van de kosten van kunstgras in uw tuin, op uw balkon of andere projecten overlaten aan experten?

Neem met ons
contact op

Adres:
Herlaarhof 1
1980 Eppegem

Aanvragen login ondermening
Klik hier

©2022 Artgrass. Alle rechten voorbehouden. - Webontwikkeling Siteffect
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping