Kunstgras kopen

Waarom kunstgras kopen?

U gaat uw tuin opnieuw aanleggen en vertoeft graag in het groen. Toch heeft u geen groene vingers. Maar een tuin met weinig werk, kan dat wel? Absoluut, een grastapijt kopen is zelfs een topidee. Het heeft immers tal van voordelen, zowel voor u als voor de natuur.

Voordelen van kunstgras

De tijd dat kunstgras er nep uitzag, is voorbij. Bovendien zijn er erg veel soorten grastapijt, geschikt voor elke behoefte. Van veranda tot siertuin en van gewoon tot zwaar intensief gebruik – er is voor elk wat wils, zelfs voor uw huisdier. Welk type u ook verkiest, Art Grass staat garant voor een waaier aan voordelen:

  • Onderhoudsvriendelijk
    Kunstgras vraagt zeer weinig onderhoud. U hoeft het immers niet te sproeien of te maaien. En na een correcte plaatsing krijgt ook onkruid geen kans. Een grastapijt kopen geeft u de mogelijkheid om te genieten in plaats van te werken in uw tuin.
  • Duurzaam
    Niet maaien dus. En dat is exact een van de redenen waarom een grastapijt milieuvriendelijk is. Een elektrische maaier of één met een benzinemotor, die heeft u niet meer nodig. Bovendien bespaart u water doordat u niet hoeft te sproeien. En ook meststoffen zijn vaak niet goed voor de natuur. Stuk voor stuk elementen die u links kunt laten liggen als u kunstgras koopt, zodat u uw ecologische voetafdruk verkleint.
  • Kwalitatief
    Jarenlang en van winter tot zomer genieten van een groene tuin was nog nooit zo eenvoudig. Grastapijten van Art Grass zijn per slot van rekening bestand tegen alle weersomstandigheden en uiterst slijtvast. Kortom: oerdegelijk kunstgras dat afhankelijk van de intensiteit van het gebruik 10 tot 20 jaar meegaat.
kunstgras kopen vijver
grastapijt kopen speeltuin

Grastapijt kopen

Kies eerst waar u grasmatten wil plaatsen: in uw tuin, op uw balkon of sportveld? Of misschien wel tegen de muur. Art Grass biedt een wereld aan kunstgras mogelijkheden. Hulp nodig? Onze experten geven u graag professioneel advies.

De kunstgrassen van Art Grass van dichtbij bekijken?

Neem met ons
contact op

Adres:
Herlaarhof 1
1980 Eppegem

Aanvragen login ondermening
Klik hier

©2022 Artgrass. Alle rechten voorbehouden. - Webontwikkeling Siteffect
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping