Kunstgras op uw balkon

Kunstgras op uw balkon

Een meerwaarde voor uw appartement

U woont in een appartement en mist een stukje natuur om u in terug te trekken? Snappen we bij Art Grass. Daarom bieden we grastapijten aan die uiterst geschikt zijn voor uw balkon of terras. In een handomdraai tovert u het grijze verlengde van uw woning om tot een groene oase van rust.

Waarom grastapijt op uw balkon?

Een groene omgeving zorgt voor ontspanning en creëert tegelijkertijd een heerlijk thuisgevoel. Bloemen en planten zijn daarbij een absolute voltreffer, maar een grasgroen tapijt zorgt voor de ultieme finishing touch. Zowel voor het oog als voor het gevoel. Want zeg nu eerlijk: wat is er fijner dan met een lekkere mocktail, frisse pint of warme thee relaxen op uw balkon terwijl u met uw blote voeten in het zachte gras zit?

Maar de connectie met de natuur is niet het enige voordeel van een kunstgrasmat op uw balkon:

  • 4 seizoenen

De Art Grass kunstgrassen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Van volle zon tot ijskoude temperaturen – onze grastapijten blijven stijlvol en mooi.

  • Makkelijk in onderhoud

Bladeren of ander vuil op het kunstgras van uw balkon? No worries. Verwijder het vuil makkelijk met een hark. En ook vezels die platliggen, borstelt u eenvoudig weer op. Zo lijkt uw kunstgrasmat onmiddellijk weer als nieuw.

  • Eenvoudig te plaatsen

Een groen balkon creëren vraagt niet veel werk. Het grastapijt is immers snel uitgerold. Voorwaarde is wel dat de ondergrond van uw balkon vlak ligt en dat de afwatering optimaal is. Anders ontstaan er oneffenheden in de kunstgrasmat of blijft er water onder liggen.

kunstgras balkon

Uw balkon een groene make-over geven?

Neem met ons
contact op

Adres:
Herlaarhof 1
1980 Eppegem

Aanvragen login ondermening
Klik hier

©2022 Artgrass. Alle rechten voorbehouden. - Webontwikkeling Siteffect
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping