Kunstgras / Grastapijt

Kunstgras – een waaier aan mogelijkheden

Met kunstgras het hele jaar door genieten van een groene tuin… dat wil u toch ook. Een grastapijt is de ultieme oplossing: altijd in beste vorm. Meer nog: kunstgrasmatten zijn eenvoudig te onderhouden, bestand tegen alle weersomstandigheden én duurzaam. De voordelen zijn legio.

Grastapijt op maat van uw tuin

Een creatieve tuin met eigenzinnige vormen of een traditioneel exemplaar. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, de grasmatten van Art Grass zorgen voor een piekfijn eindresultaat. De mogelijkheden zijn immers eindeloos.

  • Zorgeloos zwemmen
    Rond een ingebouwd zwembad zijn kunstgrasmatten sowieso de juiste keuze. Ze zijn tenslotte waterdoorlatend én ze worden nooit modderig. Plaatst u liever tijdelijk een zwembad op het grastapijt? Ook dat kan, zonder nadien getrakteerd te worden op bruine plekken in uw gras. Al zullen de grassprieten wel platliggen, maar die kan u makkelijk weer opborstelen.
  • Groene wand
    U beschikt enkel over een binnenkoer, maar wil toch in een groene omgeving vertoeven? Een wand van kunstgras is uw ideale match. Daarnaast kan een grasgroene wandbekleding ook in huis een troef zijn. Extra pit in uw interieur gegarandeerd.
  • Veilig spelen
    Een veilige speelzone die toch de nodige uitdaging biedt. Dat is er bijvoorbeeld een met klimtoestellen, glijbanen of schommels. Een tuin dus met een zachte ondergrond waarop uw (klein)kinderen onbezorgd kunnen spelen. Gras lijkt in eerste instantie misschien een goede keuze, maar er is niets zo vervelend als met uw grasmaaier rond de palen van een speeltoestel manoeuvreren. Kunstgras is uw redder in nood.
kunstgras grastapijt

Kunstgrasvormen à la carte

Geometrische vormen of een volledig eigen ontwerp… Laat uw creativiteit de vrije loop, want met kunstgrassen is werkelijk elke vorm realiseerbaar. Een leuk extraatje voor in uw tuin of een unieke toets in uw bedrijf of beursstand. Kunstgrasmatten do the magic.

Kennismaken met de kunstgrassen van Art Grass?

Onze stalen bekijken?

Neem met ons
contact op

Adres:
Herlaarhof 1
1980 Eppegem

Aanvragen login ondermening
Klik hier

©2022 Artgrass. Alle rechten voorbehouden. - Webontwikkeling Siteffect
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping